Aan Tafel
In opdracht van Tulp Keukens heb ik aan het magazine ‘Aan Tafel’ gewerkt. Centraal staan hierin de destijds nieuwe keukens van Tulp.
Daarnaast is het magazine gevuld met uiteenlopende reportages op locatie (zoals een dag met de chef-kok van sterrenrestaurant De Wanne in Ootmarsum en een fotoshoot van een ronde keuken in een oude vuurtoren), interviews met klanten, shopping-pagina’s en recepten.
Het begint met een concept, een draaiboek. Wat willen we vertellen en wie willen we bereiken? Welke keukens komen er in, op welke locatie hebben we welke mensen nodig (fotograaf, stylist, visagist)? Advertorials plaatsen, klantcases organiseren, interviews afnemen, recepten vinden, teksten schrijven en redigeren, advertentieplaatsen regelen… Aan hoeveel pagina’s komen we?
En dan ‘begint’ het: de opmaak, de vormgeving, het neerzetten van de uitstraling van het bedrijf, de invulling van wat eerst nog een draaiboek was. Alle elementen samenvoegen. De puntjes op de i, de laatste check en dan het definitieve bestand naar de drukker.